Gå till innehåll
Mediatekniks logotyp

Tillgänglighetsredogörelse

Kramfors Mediateknik AB står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Här beskriver vi hur mediateknik.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga. Se avsnittet om innehåll som inte är tillgängligt nedan för mer information.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver information från webbplatsen i något annat format än det som webbplatsen erbjuder kan du kontakta oss via formuläret längre ner på sidan.

Svarstiden är normalt 2-4 arbetsdagar.

Du kan också kontakta oss på följande sätt:
skicka e-post till kundservice@mediateknik.com,
eller ring 0612-70 10 90.

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, kontakta oss via formuläret nedan så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Anmäl bristande tillgänglighet, Myndigheten för digital förvaltning » Länk till annan webbplats.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, på grund av de brister som beskrivs nedan.

Bildbeskrivning

En del bilder saknar tillräcklig beskrivning. Vissa bilder innehåller text som inte finns beskriven.

Tillgängliga pdf:er

Webbplatsen använder i vissa fall pdf:er som inte är fullt tillgängliga. Vår ambition är att nya pdf:er som publiceras ska vara tillgängliga vid publicering.

Vår ambition är att ha åtgärdat alla kända tillgänglighetsproblem senast den 31 januari 2021.

Oskäligt betungande anpassning

Kramfors Mediateknik åberopar undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service för nedanstående innehåll.

Äldre pdf:er, broschyrer och dokument

Det finns material på mediateknik.com som inte är tillgängligt. Med bolagets begränsade organisation och resurser samt de kostnader som anpassning av äldre material skulle medföra har vi bedömt att anpassningar av detta material är oskäligt betungande för bolaget i dagsläget.

Hur vi testat webbplatsen

Consid AB har gjort en oberoende granskning av mediateknik.com. Senaste bedömningen gjordes den 14 oktober 2020.

Webbplatsen publicerades den 7 maj 2020.

Redogörelsen uppdaterades senast den 14 oktober 2020.Ärende
Ärende
Här kan du bifoga en skärmbild som markerar var problemet uppkommer

Välkommen till kundservice

Här får du hjälp med alla typer av frågor gällande projekten i Kramfors stadsnät.

to top