Gå till innehåll
Mediatekniks logotyp

Lediga tjänster

Vi är ett växande fibernätsföretag som möjliggör tjänster för internet, tv och telefoni till privatpersoner och företag i mellersta Norrland.

När vi rekryterar lägger vi stor vikt vid medarbetarens personlighet. Attityd, motivation och ansvarstagande är egenskaper som vi värderar lika högt som kunskap inom arbetsområdet. När vi tillsätter lediga tjänster arbetar vi med personlig rekrytering för att få medarbetare som passar för jobbet. Eftersom vi till stor del grundar våra anställningar på personlighet vill vi lära känna våra potentiella medarbetare och därför tar vi ofta in praktikanter och examensarbetare, läs mer under fliken praktik och examensarbete.

Våra medarbetare består främst av personer som arbetar inom teknik, support och försäljning. Vi har it-tekniker, it-ingenjörer, säljare och medarbetare som arbetar med infrastrukturbyggande. Utöver det täcker vi vårt behov av arbetskraft genom att köpa in tjänster från våra ägare och lokala aktörer. Vi köper bland annat in tjänster inom fiberteknik och projektering.

Eftersom branschen ständigt förändras lägger vi mycket energi på att utveckla kompetensen och kunskapen hos våra medarbetare. Vi arbetar strategiskt och långsiktigt med vår kompetensförsörjning genom bland annat inhyrning av personal, in-/outsourcing och utbildning.

Just nu

Finns det ingen ledig tjänst att söka men du får gärna skicka in ditt cv till kundservice@mediateknik.com för kommande rekryteringar.

Välkommen till kundservice

Här får du hjälp med alla typer av frågor gällande projekten i Kramfors stadsnät.

to top