• Hem
  • Kundservice
  • Nyheter
  • Nytt verktyg för beställning av tjänster

Prissättning för bredbandstjänster

Här följer en specifikation över den prissättning som gäller för Bredbandstjänster i Kramfors kommunnät, jämfört med situationen i våra grannkommuner. Eftersom prisbilden som presenteras på föreningen Bredband i Noras hemsida är felaktig, vill vi härmed se till att rätt priser kommer fram!

Prissättningen bygger på olika modeller i olika kommuner och det kan därför vara svårt att förstå och att jämföra priserna. I Kramfors fakturerar tjänsteleverantörerna, d.v.s. Alltele, T3, Bredband 2 och Broadwiev, nätavgiften tillsammans med sina levererade tjänster. Priset från tjänsteleverantören blir då naturligtvis högre än i t.ex. Sollefteå, Sundsvall och Örnsköldsvik, där nätavgiften faktureras separat från nätägaren.

På AllTeles hemsida framgår det i dag inte, att nätavgifterna ingår i priset i Kramfors, till skillnad från andra orter. AllTele har dock lovat att specificera detta faktum.

De kunder som är inkopplade i Nora kommer att få ett brev, där information om aktuella priser, instruktioner m.m. finns med.

Prisjämförelsetabell (PDF)
Har ni ändå frågor, ring 0612-772800